Chauffeur diensten


Een dag met veel reistijd, een borrel of diner? 

Uitzendstudenten.nl levert chauffeurs tegen zeer scherpe tarieven. Ondanks dat uitzendstudenten.nl gevestigd is in Amsterdam, hebben wij chauffeurs door het gehele land waardoor u in alle omstandigheden op een chauffeur kan rekenen.

De chauffeurs reizen met het openbaar vervoer naar de locatie waar u, of uw auto zich bevindt. Aan het eind van de rit gaat de chauffeur weer met het openbaar vervoer naar huis. De chauffeurs hebben allemaal de beschikking over een OV-studenten abonnement waardoor de studenten gratis of met korting reizen.

Onze chauffeurs zijn representatief, flexibel en staan dag en nacht voor u klaar. Ze zorgen ervoor dat het leven voor u makkelijker wordt. Zo kan de chauffeur tijdens het wachten uw auto schoonmaken of uw auto thuis afzetten indien gewenst.

Natuurlijk staan veiligheid en comfort bij ons hoog in het vaandel. Hierdoor komt u uitgerust en zonder zorgen aan op uw bestemming.

De kosten van een chauffeur vindt u hier.

    Home        Chauffeurs        Oldtimer service        Verhuizers        Catering        Door-men        Over ons        Vacatures         Contact